Masters Of Horror - Korkunun Efendileri - İkinci Sezon - Türkçe Altyazı - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , | Posted on 10:38

0


 Masters Of Horror - Korkunun Efendileri - İkinci Sezon - Türkçe Altyazı - 3GP İndir - 320x240


Korku Kaldığı Yerden Devam Ediyor !
Masters of Horror, korku/bilim-kurgu ve gerilim sinemasinin usta yazar ve yönetmenlerinin hazirladigi her biri birbirinden bağımsız bölümlerden oluşuyor..Masters Of Horror İkinci Sezonuyla da korku ve gerilim sevenlerin kaçırmaması gereken bir seri

Spirited Away - Ruhların Kaçışı - Türkçe Dublaj - IMDb 8.5 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , | Posted on 10:13

1


Spirited Away - Ruhların Kaçışı - Türkçe Dublaj - IMDb 8.5 - 3GP İndir - 320x240


Babasının işi nedeniyle yeni bir şehre taşınmak zorunda kalan 10 yaşındaki Chihiro bu duruma çok üzülmektedir. Fakat bu yolculuk hiç ummadığı kadar ilginçliklerle dolu olacaktır. İlk olarak Chihiro’nun anne ve babası mola verdikleri yerdeki yemekleri yiyince domuza dönüşürler. Chihiro, anne ve babasına yardım etmek isterken ortalık hayaletlerle dolar. Hayatta kalmak için, kendisini hayaletlerin kaldığı bu otele kabul ettirmek zorundadır. Burada hayaletlerin gizemini çözerken aynı zamanda esrarengiz Haku ile de aşkın büyüsünü de keşfedecektir...

The Usual Suspects - Olağan Şüpheliler - Türkçe Dublaj - IMDb 8.7 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , | Posted on 10:04

0



The Usual Suspects - Olağan Şüpheliler - Türkçe Dublaj - IMDb 8.7 - 3GP İndir - 320x240


Beşi de birbirinden yetenekli ve kendi alanlarında uzman sabıkalı, basit bir kaçırma olayından sonra gözaltına alındıklarında hiçbiri olaya bir anlam veremeden boş gözlerle birbirlerine bakmaktadır. Hikayeyi araştıran ajan David Kujan Kaliforniya San Pedro Limanı'nda 27 kişinin ölümü ile sonuçlanan gizemli patlama ile bu beş kişinin bağlantısı olduğunu varsaymaktadır. Elinde kalan tek canlı tanık Verbal Kint hikayeyi baştan sona soğukkanlılıkla kendisine aktarmaktadır fakat tüm soru işaretleri bir kişinin üzerinde yoğunlaşır: "Keizer Soze".

L.A. Confidential - Los Angeles Sırları - Türkçe Dublaj - IMDb 8.4 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , | Posted on 09:40

0


 L.A. Confidential - Los Angeles Sırları - Türkçe Dublaj - IMDb 8.4 - 3GP İndir - 320x240


1950'lerin başında Los Angeles küçük bir kasaba olmaktan çıkıp hayaller şehrine dönüşmeye başlamıştır.Yer altı dünyasının patronu Mickey Cohen'in hapse girmesiyle şehirdeki diğer suç örgütleri arasında liderlik savaşı başlar. Bir gece Cohen'in adamlarına baskın düzenlenir ve hepsi öldürülür. Öldürülenler arasında eski bir polis de vardır. Bu olayı araştırmak üzere L.A. Polis Departmanından üç polis görevlendirir. Görevlendirilen polisler karakter olarak birbirlerinden çok farklıdır Ve araştırmaları onları güzel bir kadına kadar götürür.

The Lost Room - Kayıp Oda - Mini Dizi - Türkçe Altyazı - IMDb 8.3 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , | Posted on 09:24

0


 The Lost Room - Kayıp Oda - Mini Dizi - Türkçe Altyazı - IMDb 8.4 - 3GP İndir - 320x240


The Lost Room (Türkçe)(Kayıp Oda) ABD'de Sci Fi kanalında yayınlanmış olan bir bilim-kurgu mini dizisidir. Dizi bir oda ve bu odadaki olağandışı güçlere sahip günlük objeler etrafında geçmektedir. Baş kahraman Joe Miller, odada kaybolan kızı Anna'yı kurtarmak için bu objeleri araştırmaktadır. 1960'larda Route 66'da tipik bir motel iken bir yıl sonra "olay" adı verilen durum sonucu gerçek zaman ve uzayın dışında bir kayıp oda belirmiştir.
Sci-Fi Channel'ın oldukça ses getiren 2006 yapımı bu 6 bölümlük mini dizisi IMDb'de 8.3 puan almıştır ve Lost Room bugüne kadar Sci-Fi Channel'ın hazırladığı en iyi dizilerden biri olarak gösterilmektedir.

Memento - Akıl Defteri - Türkçe Dublaj - IMDb 8.6 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , | Posted on 10:54

0


Memento - Akıl Defteri - Türkçe Dublaj - IMDb 8.6 - 3GP İndir - 320x240


Leonard Shelby (Guy Pearce) ucuz otel odalarında konaklayan, sadece nakit para kullanan ama şık giysiler giyen ve bir Jaguar kullanan, işadamı görüntüsünde biridir. Fakat aslında hayatını karısına tecavüz edip öldüren kişiyi bulmaya adamıştır.
Leonard'ın bu yolda ciddi bir engeli vardır, çok ender rastlanan ve tedavi edilemeyen bir tür hafıza kaybı. Her ne kadar hayatının "kaza"'dan önceki dönemlerini hatırlayabiliyorsa da bazen 15 dakika öncesinde nereye gittiğini ve nerede olduğunu unutabilmektedir.

Life İs Beautiful - Hayat Güzeldir - Türkçe Dublaj - IMDb 8.4 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , | Posted on 10:44

0


Life İs Beautiful - Hayat Güzeldir - Türkçe Dublaj -  IMDb 8.4 - 320x240


1930′ların İtalya’sında Guido adındaki tasasız, kaygısız bir Yahudi kitapçı yakın bir şehirdeki güzel kadına kur yapıp onunla evlenerek bir peri masalı başlatır. Guido ve karısının bir oğulları olur ve İtalya’yı Alman güçleri istila edene kadar birlikte mutluluk içinde yaşarlar. Ailesini bir arada tutabilmek ve oğlunun Yahudi toplama kamplarının dehşetinden elinden geldiğince uzak tutmak çabası ile Guida bu yıkımı bir oyun gibi gösterir. Bu oyunun kazanma ödülü ise bir tanktır…

Leon - Sevginin Gücü - Türkçe Dublaj - IMDb 8.6 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , , | Posted on 10:28

1


 Leon - Sevginin Gücü - Türkçe Dublaj - IMDb 8.6 - 3GP İndir - 320x240


Mathilda, New York'ta yaşayan ailesi dağılmış 12 yaşında küçük bir kızdır. Ailesini sevmeyen Mathilda için en değerli varlığı küçük kardeşidir. Babası uyuşturucu işlerine bulaşınca mafya ailenin tüm bireylerini öldürür. O sırada alışverişte olan Mathilda ise olaydan kılpayı kurtulur ve Leon'un kaldığı daireye saklanır. Leon ise çok soğukkanlı bir katildir. Ancak Mathilda'ya karşı içten bir sevgi besler ve ona kol kanat gerer. Aslında babalık, arkadaşlık gibi kavramlar ona çok yabancıdır.

Masters Of Horror - İlk Sezon - Korku Dizisi - Türkçe Altyazı - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , | Posted on 12:22

0



Masters Of Horror - İlk Sezon - Korku Dizisi - Türkçe Altyazı - 3GP İndir - 320x240



Korkmaya Hazır Olun!
Edebiyat dünyasının korku efendileri olan; H.P. Lovecraft, Stephen King ve Clive Barker gibi yazarların kısa öykülerini taşıyan muazzam bir yapım.
Bu yapımı eşsiz kılan bu korku ustalarının yapımlarını yine başta Dario Argento, John Carpenter ve Takashi Miike gibi yönetmenlerin ekrana taşıyacak olması.
Her bir bölümü ayrı bir usta yönetmen ekrana taşıyor.

Modern Family - İlk Sezon - Türkçe Altyazı - Emmy Ödüllü Komedi Dizisi- 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , | Posted on 11:55

0


Modern Family - İlk Sezon - Türkçe Altyazı - Emmy Ödüllü  Komedi Dizisi- 3GP İndir - 320x240

Modern Family 2009 yılında yayınlanmaya başlamış klasik amerikan ailesi komedisinin yeni bir tarzıdır. Modern Family dizisinde 3 farklı ailenin günlük yaşamları anlatılmıştır. Amerika da büyük başarı elde eden dizi 2010 Emmy de 6 dalda ödül almış ve 8 dalda da aday olmuştur.

The Man From Earth - Dünyalı - Türkçe Altyazı - IMDb 8.1 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , | Posted on 11:39

0


 The Man From Earth - Dünyalı - Türkçe Altyazı - IMDb 8.1 - 3GP İndir - 320x240


imdb puanı : 8.1/10
Yapım : ABD
Tür : Bilim Kurgu / Dram
Yönetmen : Richard Schenkman
Senaryo : Jerome Bixby
Oyuncular : David Lee Smith, John Billingsley, Tony Todd, Richard Riehle, Ellen Crawford, William Katt, Annika Peterson, Alexis Thorpe, Steven Littles, Robbie Bryan
Yapımcı : Richard Schenkman, Eric D. Wilkinson
Görüntü Yönetmeni : Afshin Shahidi
Müzik : Mark Hinton Stewart
Süre : 1 saat, 27 dk.

Üniversitede tarih profesörü olan John Oldman aniden işini bırakıp başka bir yere taşınma kararı aldıktan sonra iş arkadaşları bunun ardında yatan sebebi öğrenmek için evinde toplanırlar. Bu erken emeklilik için ortaya koyduğu sebep herkesi şok eder: Taşınması gereklidir çünkü John hem yaşlanamaz hem de bundan dolayı ölümsüzdür. O bir mağara adamıdır ve yaklaşık 14.000 yıldır hayattadır

Star Wars VI - Return Of The Jedi - Türkçe Dublaj - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , , | Posted on 11:33

0


 Star Wars VI - Return of the Jedi - Türkçe Dublaj - 3GP İndir - 320x240


Luke Skywalker ve Prenses Leia Han Solo'yu kurtarmak için Tatooine'e gider. Burada galaksinin en acımasız gangsteri Jabba The Hutt'un kalesine sızarlar. Yeniden bir araya gelen asiler Ewoks kabilesini de kendilerine katarak ormanlık Endor ayında İmparatorluk güçlerine karşı savaşırlar. Bu arada İmparator ve Darth Vader, Luke'u karanlık tarafa çekmek için plan yapmaktadırlar ve genç Skywalker babasının içindeki Jedi ruhunu yeniden uyandırmaya kararlıdır. Galaktik İç Savaş olağanüstü bir sona doğru adım adım yürümektedir

Star Wars V - The Empire Strikes Back - Türkçe Dublaj - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , | Posted on 07:58

0



Star Wars V - The Empire Strikes Back - Türkçe Dublaj - 3GP İndir - 320x240


Asiler için karanlık zamanlar yaşanmaktadır. Buzlarla kaplı soğuk gezegen Hoth'a yapılan inanılmaz saldırıdan sonra, isyancılar İmparatorluk'un kovalamacaları sonunda galaksinin dört bir yana dağılmak zorunda kalmıştır. Han Solo ve Prensen Leia İmparatorluk filolarından Bespin şehrine kaçmaya çalışırken, Luke Skywalker, Dagobah bataklıklarında gizemli Jedi masterı Yoda'yı aramaktadır. Luke'u karanlık tarafa geçirme teşebbüsünde bulunan Darth Vader onu bir tuzağın içine çekmeye çalışır.

Star Wars IV - A New Hope - Türkçe Dublaj - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , | Posted on 07:43

0



Star Wars IV - A New Hope - Türkçe Dublaj - 3GP İndir - 320x240


Jedi Şövalyeleri yok edilmiştir ve İmparatorluk demir bir yumrukla tüm galaksiye hükmetmektedir. Küçük bir grup isyancı, İmparatorluk'un en kuvvetli silahının, Ölüm Yıldızı savaş istasyonunun gizli planlarını ele geçirmeye çalışmaktadır.
İmparator'un en güvendiği hizmetkarı Darth Vader, planları ve isyancıların gizli merkezini bulmak zorundadır. Asilerin lideri Prenses Leia esir alınmıştır

Star Wars III - Revenge Of The Sith - Türkçe Dublaj - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , | Posted on 11:35

0


Star Wars  III - Revenge Of The Sith - Türkçe Dublaj - 3GP İndir - 320x240


Galaksi üç yıl süren yorucu ve yıpratıcı savaşın ardından yeni geleceğini beklemektedir. Anakin Skywalker ve Obi Wan Kenobi droidlere ve onların arkasındaki şeytani komutan General Grievous’a karşı açtıkları savaş sayesinde birer kahraman ilan edilmişlerdir. Anakin ve evli olduğunu herkesten gizlediği karısı Padme Amidala uzun aylardır savaşın ayırdığı iki sevgilidir. Amidala’nın hamile olduğunu öğrenen Anakin sevgili eşini görmek için geri döner. Fakat rüyalarında Amidala’nın çocuğunu doğururken ölümle yüz yüze kalacağını görmektedir…

Star Wars II - Attack Of The Clones - Türkçe Dublaj - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , | Posted on 11:19

0


Star Wars II - Attack Of The Clones - Türkçe Dublaj - 3GP İndir - 320x240


Aç gözlü Ticaret Federasyonunun Naboo’ya karşı giriştiği işgalin yenilgiyle sonuçlanmasının üzerinden 10 sene geçmiştir. İlk filmde 9 yaşında karşılaştığımız Anakin Skywalker artık 19 yaşındadır ve Obi Wan’ın gözetimi altında Jedi Eğitimini sürdürmektedir. Naboo Kraliçesi Padme Amidala ise, görevini halefi Jamillia’ya devretmiş ve bir senatör olarak Naboo’yu Galaktik Senatoda temsil etmeye başlamıştır. Bu sırada Galaksi yine büyük bir savaşın eşiğine gelmiştir. Jedi düzenini kendi isteğiyle terkeden eski Jedi Ustası

Star Wars I - The Phantom Menace - Türkçe Dublaj - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , | Posted on 11:02

0


Star Wars 1 The Phantom Menace - Türkçe Dublaj - 3GP İndir - 320x240


Genç Luke Skywalker’ın içindeki gücü keşfedip galaksinin zalim imparatoruna başkaldırmasına henüz on yıllar vardır. Hatta Luke henüz doğmamıştır. Barış içindeki galakside Cumhuriyet hüküm sürmektedir.Barışçıl bir gezegen olan Naboo, iyi yürekli genç Kraliçe Amidala tarafından yönetilmektedir. Gizli Sith Lordu ve onun şampiyonu Darth Maul’un maşası olan Ticaret Federasyonu, barışı sarsacak girişimler ve adil olmayan müzakere taktikleriyle Amidala’yı köşeye sıkıştırmaktadır.