Heat - Büyük Hesaplaşma - Türkçe Dublaj - IMDb 8.2 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , , | Posted on 07:38

0


 Heat - Büyük Hesaplaşma - Türkçe Dublaj - IMDb 8.2 - 3GP İndir - 320x240

Miami Vice ile televizyon tarihinin en önemli polisiye dizisini gerçekleştiren Michael Mann, suç dünyasını en iyi yansıtan filmlerden biriyle çıktı karşımıza. Kovalanan, ekibiyle birlikte büyük soygunlar gerçekleştirilen usta bir soyguncu Neal McCauley'dir (Robert De Niro). Kovalayan ise başarısız bir evliliğin içindeki inatçı ve akıllı polis dedektifi Vincent Hanna'dır (Al Pacino). Los Angeles dekorunda birbirine çok benzeyen ve aslında başka şartlarda iki iyi dost olabilecek bu iki sıkı adam arasında büyük bir kovalamaca yaşanıyor.

Papillon - Kelebek - Türkçe Dublaj - 1973 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , , , | Posted on 07:30

0


Papillon - Kelebek - Türkçe Dublaj - 1973 - 3GP İndir - 320x240

Henri Channiere'nin romanından uyarlanan bu film ihtilalden sonra hapis cezasına çarptırılan bir grup Fransız mahkumun yaşadıklarını anlatan etkileyici ve dram yüklü bir macera. Fransız Guyana'sındaki kaçışı olmayan bir adada ki hapishaneye gönderilen kelebek lakaplı Henri "Papillion" Charriere (Steve Mcqueen) sürekli olarak kaçmaya çalışmaktadır ve bu çabaları başarısız olur. Oda bundan asla vazgeçmeyecektir. Burada tanıştığı Louis Depo (Dustin Hoffman)'la oluşan dostluklarıyla birlikte onunda yardımını alan Henri hapishanenin vahşi kurallarına karşı daha büyük bir azimle mücadelesine devam eder.

Lost Highway - Kayıp Otoban - Türkçe Dublaj - 1997 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , | Posted on 07:06

0


Lost Highway - Kayıp Otoban - Türkçe Dublaj - 1997 - 3GP İndir - 320x240

Los Angeles’da yaşayan ve bir gece kulübünde caz saksafon çalan Fred Madison(Bill Pullman ) adlı bir adamın başından geçen garip olaylarla başlıyor.Karısı Renee’nin(Patricia Arquette ) kendisini aldattığı paranoyasıyla yaşayan Madison, evinin dışarıdan kamerayla çekilmiş görüntülerinin yer aldığı bir kaset alır. Ardından bu sefer evin içininin çekildiği bir kaset daha alan Madison, daha sonra karısıyla yatak odasındaki görüntülerinin yer aldığı üçünücü bir kaset daha alır. Bu sırada karısının, daha önce hiç tanımadığı bir arkadaşının partisine katılan Madison, burada kendisini tanıdığını ve şu anda evinde olduğunu söyleyen garip bir adamla(Robert Blake) tanışır.

Mulholland Drive - Mulholland Çıkmazı - Türkçe Dublaj - 2001 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , | Posted on 06:58

0


Mulholland Drive - Mulholland Çıkmazı - Türkçe Dublaj - 2001 - 3GP İndir - 320x240

Genç, hevesli bir aktrist büyük umutlarla Hollywood'a varır ancak gelir gelmez de kendisini bir cinayetten kılpayı kurtulmuş ve geçmişini bilmeyen gizemli bir kadının macerası içerisinde bulur. Ancak bu macerada rüya ve gerçek iç içedir.

Insomnia - Uykusuz - Türkçe Dublaj - 2002 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , | Posted on 06:52

0


 Insomnia - Uykusuz - Türkçe Dublaj - 2002 - 3GP İndir - 320x240

Los Angeles polisinden dedektifler Will Dormer ve Hap Eckhart, küçük bir Alaska kasabasına 17 yaşında bir kızın öldürülmesini araştırmaya giderler. Araştırmaları sonucunda Walter Finch adında bir yazardan şüphelenir ve peşine düşerler. Sisler içinde yaşanan bir çatışmada Hap öldürülür, Finch kaçar.Başarısızlığa uğramanın ve ortağının ölümünün öfkesiyle Dormer, Finch'in peşine düşer. Bu kez yanında yerel bir polis memuru olan Ellie Burr vardır. ikili, Finch'in zekice ördüğü entrikalar ağı içerisinde intikam ve adalet için çabalar

One Flew Over the Cuckoo's Nest - Guguk Kuşu - Türkçe Dublaj - IMDb 8.8 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , | Posted on 06:45

0


 One Flew Over the Cuckoo's Nest - Guguk Kuşu - Türkçe Dublaj - IMDb 8.8 - 3GP İndir - 320x240


Eyalet Akıl Hastaesi'nde kısa bir tatil kulağa pek de kötü gelmiyor, öyle değil mi? Randle P. McMurphy (Jack Nicholson), damarlarında kan yerine elektrik dolaşan, ağzı çok iyi laf yapan özgür ruhlu bir mahkumdur. McMurphy, deli numarası yaparak kendisini 'kaçıklar' olarak nitelediği adamların yanına aldırır. Ve hemen ardından, onun bulaşıcı düzensizlik sevdası yeni geldiği yerdeki uyuşturucu rutinle karşı karşıya gelir.

Rain Man - Yağmur Adam - Türkçe Dublaj - 1988 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , | Posted on 06:37

0


Rain Man - Yağmur Adam - Türkçe Dublaj - 1988 - 3GP İndir - 320x240

Bir ithal araba satıcısı olan Charlie, başkalarının düşüncelerine saygı duymayan bencil ve fırlama bir şehir çocuğudur. Babasının öldüğünü haber alan Charlie, cenazesine gittiğinde, babasının 49 model bir Buick Roadmaster hariç tüm mirasını bir vakfa bıraktığını öğrenir. Kendi hakkı olduğunu düşündüğü bu paradan bir pay alabilmek için bu vakfı ziyaret eden Charlie, buranın özürlülerle ilgilenen bir kurum olduğunu öğrenir.


Seabiscuit - Zafer Yolu - Türkçe Dublaj - 2003 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , , , | Posted on 06:30

0


 Seabiscuit - Zafer Yolu - Türkçe Dublaj - 2003 - 3GP İndir - 320x240

Evsiz bir jokey , bir milyoner , bir kovboy ve seabiscuit adında bir at.... kendilerinin ve ülkedeki herkese ilham kaynağı olan bir yarış atının gerçek öyküsünü anlatıyor...1920'lerde efsaneye dönüşen sıradışı bir drama...seabiscuit sizi hayatınızın yarışına götürecek...

Life As A House - Yeni Bir Yaşam - Türkçe Dublaj - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , , , | Posted on 06:24

0


Life As A House - Yeni Bir Yaşam - Türkçe Dublaj - 3GP İndir - 320x240

George Monroe, hayatını yeniden 'inşa etmek' istemektedir. Bütün sevdikleriyle birlikte daha ideal bir yaşam hayali kuran Monroe, bir mimardır. Önceleri karısının kendisinden boşanması üzerine tek başına kalan George inşaata başladıktan sonra, eski karısı, komşularının kızı ve genç oğlunun da kendisine destek olmak için seferber olduklarını farkeder. Amerikan kültürünün bu 'hayal evi'ni yapmak ve deniz kenarındaki bahçe içerisinde 'Amerikan rüyası'na ulaşmak George için hiç de kolay olmayacaktır.

Vanilla Sky - Türkçe Dublaj - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , , , | Posted on 06:16

0


 Vanilla Sky - Türkçe Dublaj - 3GP İndir - 320x240


New York’lu David Aames(TOM CRUISE) paranın satın alabileceği her şeye sahip olan ve göz kamaştırıcı bir yaşamı olan genç bir yayıncıdır. Yakışıklıdır, zengindir, karizmatiktir. Kısacası dışarıdan bakan biri için mükemmel bir hayata sahiptir.Ancak David’in hayatı her ne kadar muhteşem görünürse görünsün, David’in görülemeyen ve onu bir hayli rahatsız eden problemleri de vardır.

Vampirle Görüşme - Türkçe Dublaj - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , | Posted on 06:05

0


 Vampirler Görüşme -  Türkçe Dublaj - 3GP İndir - 320x240

Yıl 1791. New Orleans'ta yaşayan Louis karısını kaybetmiş olmanın üzüntüsüyle, yaşama sevincini kaybetmiştir. Lestat adındaki bir vampir, ona gecelerin yaratığı, yani bir vampir olmasını önerir. Louis bu öneriyi kabul eder.Lestat, Louis'in ölümcül kanını akıtarak onu da bir vampire dönüştürür. Ancak Louis, vampirliğe alışamaz. Açlığını gidermek zorundadır ama insanları öldürmek istemez. Ona, vampirliği Lestat öğretecektir.

Brothers - Kardeşler - Türkçe Dublaj - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , , , | Posted on 05:48

0


 Brothers - Kardeşler - Türkçe Dublaj - 3GP İndir - 320x240

Sam Cahill , Afganistan dağlarında  terörle savaşmak üzere gönderilmiş bir Amerikan askeridir. Eşi Grace ve çocuklarının yanına erkek kardeşi Tommy taşınır. Tommy kardeşinin ailesini korumak için onların yanındadır, oysa değişken karakteri ve tuhaf alışkanlıkları aile içinde sorun yaratır. Zaman geçtikçe Tommy ve Grace birbirlerini daha iyi anlamaya ve birbirlerinden hoşlanmaya başlarlar. Sam'in Afganistan'da yaşadığı travmalarla birlikte eve dönmesi ise bütün dengeleri değişecektir.

The Other Boleyn Girl - Boleyn Kızı - Türkçe Dublaj - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , | Posted on 05:42

0


 The Other Boleyn Girl - Boleyn Kızı - Türkçe Dublaj - 3GP İndir - 320x240

Mary Boleyn (Scarlett Johansson), on dört yaşında, masum bir kız olarak kraliyet sarayına geldiğinde Kral VII. Henry’nin (Eric Bana) gözlerini kamaştırır. Kralın sonsuz ilgisi karşısında tüm varlığı alt üst olan Mary’nin krala olan aşkı her geçen gün artarken, apaçık yaşanan bu aşkın beraberinde sarayın taçsız kraliçesi olarak görülmeye başlanır. Zamanla kralın ilgisini kaybetmeye başlayan Mary, karşısında rakip olur kardeşi Anne (Natalie Portman)’i bulacaktır.

50 First Dates - 50 İlk Öpücük - Türkçe Dublaj - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , | Posted on 05:35

0


 50 First Dates - 50 İlk Öpücük - Türkçe Dublaj - 3GP İndir - 320x240

50 İlk Öpücük'ün ana karakterleri seviş-bırak zihniyetinde bir Kazanova olan Henry ile her gece hafızasının silinmesine yol açan ender bir nörolojik rahatsızlığa sahip sanat öğretmeni Lucy. Soğuk deniz canlıları veterineri olan Henry Roth bütün geleceğini planlamıştır.Hawai'deki Deniz Yaşamı Parkı deniz hayvanlarına bakmadığı zamanlarda, tatil aşkı arayışındaki turistlerin kalbini çalmakla meşguldür.

Narnia Günlükleri : Şafak Yıldızının Yolculuğu - Türkçe Dublaj - 2010 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , | Posted on 07:51

0


  Narnia Günlükleri : Şafak Yıldızının Yolculuğu - Türkçe Dublaj - 2010 - 3GP İndir - 320x240

Lucy ve Edmund sevilmeyen kuzenleri Eustace ile beraber Narnia'da Şafak Yıldızı adı verilen Prens Kaspiyan'ın gemisi ile yedi kayıp Narnia Lordlarını ararlar.Başlarına bir sürü olay gelir. Tüccarlar tarafından kaçırılırlar.Bu yolculukta ejderhalar adasına uğrarlar ve orada mızmız kuzenleri Eustace hırsına yenilerek ejderha olmaya mahkum olur.

Narnia Günlükleri : Prens Kaspiyan - Türkçe Dublaj - 2008 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , | Posted on 07:47

0


 Narnia Günlükleri : Prens Kaspiyan - Türkçe Dublaj - 2008 - 3GP İndir - 320x240

Narnia’nın büyülü dünyasında zaman bizim dünyamızdan daha hızlı akmaktadır. Bu yüzden İngiltere’deki tren istasyonundan hareket eden Pevensey kardeşler (Peter, Susan, Edmund ve Lucy) kendilerini bir sonraki durak olan Büyücü Kral Mirax’ın hüküm sürdüğü adada bulurlar. Şeytani ruhlu bu acımasız kralı devirebilmek, Narnia’nın eski güzel günlerini geri getirebilmek için adanın genç prensi Caspian ve güçlü Aslan’la ittifak yaparlar.

Narnia Günlükleri : Aslan,Cadı ve Dolap - Türkçe Dublaj - 2005 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , | Posted on 07:35

0


 Narnia Günlükleri : Aslan,Cadı ve Dolap - Türkçe Dublaj - 2005 - 3GP İndir - 320x240

İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanların Londra'ya düzenlediği hava saldırılarında Peter, Susan, Edmund ve Lucy adlı dört çocuk ailelerinden ayrı düşerler. Güvenlik amacıyla ülkelerine gönderilen Peter, Susan, Edmund ve Lucy, orada sihirli bir gardrop bulurlar. Gardrobun içine girince Narnia adlı mistik bir ülkeye geçiş yaparlar

Basic Instinct - Temel İçgüdü - Türkçe Dublaj - 1992 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , , , | Posted on 07:27

0


Basic Instinct - Temel İçgüdü - Türkçe Dublaj - 1992 - 3GP İndir - 320x240

Eski rock starı ve San Fransisco gece kulübü sahibi Johnny Boz yatağında öldürülmüş olarak bulunur. Dedektif Nick Curran, cinayeti araştırmakla görevlendirilir. Alkol ve uyuşturucu bağımlılığı konusunda sabıkası vardır. Catherine Tramell ise meşhur bir yazardır ve cinayet şekli kendi kitaplarından birinde anlattığı bir hikayeyle birebir aynıdır. Polis 2 olasılık üzerinde yoğunlaşır. Katil ya yazarın kendisidir ya da onun romanlarını yakından takip eden bir okuyucusu.

Sorry If I Love You - Pardon Seni Seviyorum - Türkçe Dublaj - 2008 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , | Posted on 07:15

0


Sorry If I Love You - Pardon Seni Seviyorum - Türkçe Dublaj - 2008 - 3GP İndir

Gerçek aşk, hiç beklemediği bir anda, ciddi, yakışıklı ve başarılı biri olan Alex'in hayatına giriverir. Kırkına yaklaştığı sırada, sabah işine giderken bir kavşakta, motosikletli Niki'ye çarpar. Bu karşılaşma, Alex'in oturmuş ve düzenli hayatını altüst eder. Niki, on yedi yaşının verdiği bütün masum neşesi ve şaşırtıcı bilgeliğiyle hayatına girer.

Queen Of The Damned - Lanetliler Kraliçesi - Türkçe Dublaj - 2002 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , , | Posted on 06:45

0


Queen Of The Damned - Lanetliler Kraliçesi - Türkçe Dublaj - 2002 - 3GP İndir - 320x240

Tabutunda yıllarca süren uykusundan uyanan vampir Lestat dünyanın çok değişmiş olduğunu görür. Bu dünyanın bir parçası olmak istemektedir. Zamanla bir rock yıldızı olan Lestat müziğinin yüzlerce yıl önce yasamış olan Kralice Akasha’yı hayata döndürdüğünü keşfeder. Akasha Lestat’tan kralı olmasını istemektedir

Quarantine 2 Terminal - Karantina 2 Terminal - Türkçe Dublaj - 2011 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , | Posted on 06:20

0


 Quarantine 2 Terminal - Karantina 2 Terminal - Türkçe Dublaj - 2011 - 3GP İndir - 320x240

Uçakta yolcular Nashville’e dogru havalanırlar. Yolculardan bir tanesi vahşi bir şekilde hastalanır ve uçak da Metropolitan hava alanına mecburi iniş yapmak zorunda kalır.Uçağın bilinmeyen bir virüs tarafından ele geçirildigi ögrenilince de uçak karantinaya alınır. Hayatta kalmayı başaranlar için mücadele zamanı başlamıştır...

Shade - Kumarbaz - Türkçe Dublaj - 2003 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , , , | Posted on 06:15

0


 Shade - Kumarbaz - Türkçe Dublaj - 2003 - 3GP İndir - 320x240

Vernon, ismini vermediği usta bir kumarbaz tarafından eğitilmiş genç ve uzman bir poker oyuncusudur. Yıllar önce arkadaşları Charlie Miller ve Tiffany ile birlikte kurdukları kumar çetesiyle, Las Vegas'ta Atlantic City isimli bir kumarhane de katıldıkları bir oyun sırasında dolandırılmıştır. Bu olaydan sonra arkadaşları ona ihanet ederek yalnız bırakmış, sevgilisi Tiffany Vernon'u terkederek Charlie ile birlikte olmaya başlamıştır.   Bu olaydan sonra Poker oynamamaya and içen Vernon bir kumarhanede krupiyerlik yapmaya başlar.

Wind Chill - Ölümden Daha Soğuk - Türkçe Dublaj - 2007 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , | Posted on 05:52

0


 Wind Chill - Ölümden Daha Soğuk - Türkçe Dublaj - 2007 - 3GP İndir - 320x240

Yılbaşı için Delaware'e gitmeye çalışan bir üniversite öğrencisi fazla tanımadığı sınıf arkadaşı ile beraber yola çıkmak zorunda kalır. Yolculuklarının başlangıcında kısa olduğunu düşünerek arkadaşı tali bir yola girer. Dondurucu kar fırtınasına yakalanınca yolda kalırlar. Cep telefonlarıda çalışmayınca her ikisi birbirlerini yakından tanımaya başlarlar. Bilmedikleri, o bölgede yıllar önce gizemli olaylar sonucu kaybolan sayısız kurbanın öçlerini alacak olmalarıdır. Donmak, yaşayacaklarının yanında en basit korkuları olacaktır.

Quarantine - Karantina - Türkçe Dublaj - 2008 - 3GP İndir

Posted by Admin | Posted in , , , , , , , | Posted on 05:48

0


 Quarantine - Karantina - Türkçe Dublaj - 2008 - 3GP İndir - 320x240

Genç bir TV muhabiri olan Angela ile haber kameramanı Pablo, itfaiyecileri konu edinen bir program hazırlamaktadırlar. Oldukça sıkıcı geçen program bir telefonun gelmesiyle hareketlilik kazanır. Yaşlı bir kadının geçirdiği ev kazası ile ilgili gelen bu ihbar üzerine Angela ve Pablo itfaiyecilerin peşine takılır. Kadının evine varan ekip, evin içinden korkunç çığlıklar duyarlar. Bundan sonrası hafızalardan çıkmayacak bir kabustur...